Меню Затваряне
Мастила за офсетов печат

Мастила за офсетов печат

Зад името Impact се крият печатарските мастила на J+S за конвенционален офсетов печат. Те са на маслена основа, пастьозни, несъдържащи разтворители и вода, съхнещи чрез попиване или оксидация.

Мастила за флексо и дълбок печат

Мастила за флексо и дълбок печат

Запознайте се с богатата ни гама от мастила за флексо и дълбок печат на спиртна и водна основа.

LED офсетови и флексо мастила

UV и LED мастила

Предлагаме широка гама от UV и LED мастила за офсетов и флексо печат. Научете повече за сериите SUPRA UV / UV SUPRAFLEX и SUPRA UV LED / UV SUPRAFLEX LED

Мастила за метални опаковки

Мастила за метални опаковки

Tinprint е серия мастила за метални опаковки на J+S. Характеризират се с висока температурна устойчивост и добра гъвкавост. Налични са в разновидности за конвенционален офсет и UV + LMI. Подходящи са за косвен контакт с хранителни и фармацевтични опаковки, минимизирайки потенциалната миграция.

Флексо UV мастила

Мастила за саламени опаковки

MigraCase, OneCase, Supraflex CAT и INK GROUP 22/9 са серия мастила за саламени опаковки. Запознайте се с техните предимства и изберете подходящото решение съобразно печатната технология.

Метални ефекти

Метални ефекти и перлени пигменти

Продуктите от категория „Метални ефекти и перлени пигменти“ позволяват подсилване на конкретни детайли, което дава висока добавена стойност на крайния продукт. Те намаляват себестойността за производство от последващо облагородяване, посредством други довършителни технологии.