Меню Затваряне

Уплътнителни пасти ARTiSTICA

Предлаганите от нас уплътнителни пасти на водна основа гарантират висока надеждност за металните опаковки. Приложими са независимо от формата на кутиите типа на затваряне и нанасяне. Подходящи са за контакт с храни, спазвайки  световното законодателство и регулации, включително в ЕС, САЩ, Китай и Русия. Проектът, по който са разработени уплътнителните пасти Actega Artistica, е съфинансиран от Европейския фонд за регионално развитие (ЕФРР).

Уплътнителни пасти ARTiSTICA

Уплътнителните пасти на водна основа ARTiSTICA са подходящи за използване при опаковки на храни, бира, напитки и други продукти.

Продуктова гама ARTiSTICA R52 PLUS

Нанасянето става посредством накрайник в закръгленията на металните опаковки. Подходящи са за покрития от алуминий, ламарина и широка гама от вътрешно-покривни лакове. Приложими са в широк спектър от условия за спояване и пълнене. Изработени от FDA материал и сертифицирани от Nehring.

Продуктова гама ARTiSTICA T18

Нанасят се чрез пръскане върху некръглите краища на металните опаковки. Приложими са в широк спектър от условия за спояване и пълнене. Изработени от FDA материал и сертифицирани от Nehring.

Продуктова гама ARTiSTICA APF

Нанасянето става посредством накрайник върху некръглите площи на металните опаковки. Специално проектирана за успоредно повтарящи се обшивки върху металните опаковки. Приложими са в широк спектър от условия за спояване и пълнене. Изработени от FDA материал.

Продуктова гама ARTiSTICA RB1006 Z2

Нанасянето става посредством накрайник върху алуминиевите краища на опаковките за напитки. Този тип продукти не оказват влияние върху вкусовите качества на продукта. Изработен от естествени суровини, без OPP. Изработени от FDA материал и сертифицирани от Nehring.

Продуктова гама ARTiSTICA LA31

Подходящи за кръглите краища на опаковките. Нанасянето става посредством накрайник. С високо съдържание на твърдо вещество, гарантиращо бързо изсушаване. Изработени от FDA материал и сертифицирани от Nehring.

Продуктова гама ARTiSTICA NR45

Нанасят се чрез пръскане върху некръглите краища на металните опаковки. Подходящи са за покрития от алуминий, ламарина и широка гама от вътрешно-покривни лакове. Приложими са в широк спектър от условия за спояване и пълнене.