Меню Затваряне

Мастила за флексо и дълбок печат

Мастила за флексо и дълбок печат

Мастила на спиртна основа

MigraStar Master – Универсална високопигментирана концентратна система за печат на опаковки за храни, с ниска миграция, с добра устойчивост на запечатване, замразяване и мокро сгъване. Серията е специално разработена за приложения за каширане и директен печат за печат на опаковки за храни във флексо и дълбок печат.

MigraStar Master WF – с висока степен на светлоустойчивост и на външни влияния.

MigraStar Sack – Система мастила за директен печат на устойчиви на атмосферни влияния външни опаковки, с висока степен на устройчивост на изтриваемост. Може да се използва например за чували с голямо натоварване за съхранение на открито.

MigraShrink – Цветна система на базата на разтворители за директен печат на хранителни опаковки с ниска миграция, висока устойчивост на цвета, много добра устойчивост на изтриване и на мазнини. Разширяваща се и свиваща се под влияние на температура и гореща вода, дори при много кратко влияние. Добра устойчивост на залепване. Тази серия е специално проектирана за отпечатване на свиваеми филми във флексо и дълбок печат, напр. PE свиващите се ръкави, използвани в месопреработвателната или безалкохолната промишленост.

MigraStar HD Steri F – Система от мастила на основата на разтворители за фронтален печат на опаковки на храни. С висока пигментация, добра до много добра адхезия, с ниска миграция и подходяща за стерилизация. Серията е специално разработена за производството на GMP-съвместими опаковки за храни с приложения за стерилизация, за флексо и дълбок печат

Мастила на водна основа

AquaEco U – Универсална високопигментирана серия мастила на водна основа за печат на опаковки за храни, с ниска миграция, подходяща за каширане и директен печат.

AquaEco F и AquaEco HD F – Серии мастила на водна основа за директен печат, термосвивавеми, с добра устойчивост на изтриване, устойчивост при мокро сгъване и при замразяване. С широк спектър от приложения – външни опаковки, напр. чанти или торбички; хранителни и замразени опаковки за храни, напр. тостерни опаковки и замразени ястия; свиваеми ръкави или свиваеми PE външни опаковки за хигиенни продукти или стекове с напитки.

AquaEco WF – с висока степен на светлоустойчивост и на външни влияния

Aquafix – Благодарение на отличната си устойчивост на животински и растителни мазнини, тази серия мастила на водна основа за дълбок печат е особено подходяща за отпечатване на салфетки, носни кърпички, хлебни торбички и опаковъчни хартии за масло или маргарин.

Aquafix Film – Тази серия мастила е специално разработена за отпечатване на полиолефинови опаковки с повишени регулаторни изисквания. Намалено съдържание на paA*. Добра устойчивост, изпълнява изискванията на Norm EN 646

AquaRul и Gruppe 14/14P – Специално разработени системи за отпечатване на линии /тетрадки, формуляри и т.н./

Gruppe 13/C – Серия мастила за печат на велпапе

Gruppe 5/B и 5/B Konz – Серии мастила за печат на етикети, narrow-web