Меню Затваряне
Лакове TerraWet

Дисперсионни лакове на водна основа TerraWet®

Дисперсионните лакове на водна основа TerraWet® защитават, осигуряват бърза последваща обработка и добавят стойност на отпечатания продукт. Подходящи са за листов, ролен, флексо и дълбок печат

UV лакове Terragloss

UV лакове TerraGloss®

UV лаковете TerraGloss® осигуряват перфектна защита на отпечатания продукт и дават възможност за плавна по-нататъшна обработка. Също така предлагат добри експлоатационни характеристики, висока устойчивост на надраскване и удари, както и висока химическа устойчивост.

Ефектни лакове TerraEffekt

Ефектни лакове TerraEffect®

С впечатляващите ефекти на лаковете от серията TerraEffekt® ще привлечете вниманието към своите продукти. Запознайте се с възможностите за Drip-off, soft-touch, velvet-touch, motion coat, перлени, златни и сребърни ефекти, както и непрозрачно бяло.

Лакове за ситопечат TerraScreen®

TerraScreen® е цялостно портфолио от покрития за ситопечат (гланц, мат, структурни, релефни), базирани на висококачествени продукти. Лаковете предлагат висока механична устойчивост и стабилни технически характеристики.

ACTGREEN - Лакове на база възобновяеми суровини

Лакове на база възобновяеми растителни суровини ACTGreen®

ACTGreen® е портфолио от продукти, които дават решаващ принос за устойчивостта. Изключително подходящи са за производство на опаковки. 

Лакове за дигитален печат

Водни и UV лакове за дигитален печат ACTDigi®

ACTDigi® е иновативно решение за дигитален печат. Серията включва покрития и грундове на UV и водна основа, подходящи за облагородяване на етикети, опаковки и други печатни материали.

Лакове за метални и гъвкави опаковки

Лакове за метални и гъвкави опаковки - ACTEGA RHENANIA

Предлагаме широка гама от лакове за опаковки от метал, пластмаса и хартия. Доверете се на дългогодишния опит на Actega Rhenania в безопасните и надеждни продуктови решения за силно регулирани пазари като хранителната и фармацевтичната индустрии.