Меню Затваряне

за нас

През 2006 година събрахме екип от мотивирани специалисти и създадохме „Друк Партнерс“ ЕООД, за да предложим иновативни продукти за полиграфията на базата на съвременни производствени методи. Придържайки се към стратегията за персонализирани решения, екипът ни работи в тясно сътрудничество със своите клиенти, следвайки спецификата на тяхното производство. При нас ще намерите мастила, лакове и химични продукти за картон, хартия и гъвкави материали, използвани в офсетов, флексо, дълбок, сито и дигитален печат.

Търговският ни екип от технически подготвени експерти е способен не само да консултира професионално, но и да участва активно в създаването на перфектното продуктово решение. За целта си сътрудничим с нашите проверени доставчици, чието име е гарант за високо качество на пазара.

Страстта ни е да намираме продуктово решение като се вземат предвид условията на работа на нашите клиенти, техните използвани материали, изисквания за цвят, устойчивост на покритието, допълнителна обработка, постигнат краен ефект, както и спазване на регулациите за контакт с храни.

Да работим в полиграфията е удоволствие и предизвикателство за нас, затова ежедневно усъвършенстваме нашите знания. Доверете ни се и нека заедно изградим дългосрочни отношения на взаимно доверие и партньорство.