Меню Затваряне

Лакове Шмид Ринер с представител в България

През 2020-а година производителят на лакове Шмид Ринер стана част от групата ALTANA /чрез дивизията ѝ ACTEGA/, чийто представител за България сме ние от „Друк Партнерс“. Решенията в портфолиото за полиграфията включват впечатляващи печатни продукти, вълнуващи опаковки и изразителни рекламни публикации. Schmid Rhyner е създадена през 1880 година в Швейцария и оттогава е сред лидерите в областта на следпечатните ефекти. Девизът „Успех чрез качество“ е гаранция за широка гама висококачествени продукти и цялостно ноу-хау за прилагането им.

Опаковка с лакове Шмид Ринер

В портфолиото лакове Шмид Ринер ще откриете селекция от иновативни, ефективни и най-вече безопасни продукти. Швейцарското качество на брандовете WESSCO®, GALACRYL® и BRIVIO® е признато от печатната и опаковъчна индустрия в над 100 страни. Schmid Rhyner предлага оригинални решения за:

  • защита на опаковки срещу масла, мазнини или вода, без добавяне на полиетиленов филм
  • оптично-визуални и тактилни ефекти
  • производство на етикети и гъвкави опаковки
  • дигитален печат
Ефекти с лакове Шмид Ринер

Най-търсени сред клиентите са ефектите SOFTTOUCH, SANDTOUCH, WETTOUCH, PAPERTOUCH и RAINBOW. Сред специфичните продукти могат да бъдат открити още екологичното решение за метализиране POLAR, както и фотоинициаторната технологията EPPI® – приложима в опаковките за храни.

Представяне на лакове Шмид Ринер

Продуктите и лакове Шмид Ринер са перфектно решение за довършителни ефекти при офсетов, ролен, флексо, хибриден, дигитален или ситопечат. Не се колебайте да се свържете с нас за мостри на продуктите, допълнителна информация и професионална консултация.